Camera-installatie service

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw camerasysteem zelf te installeren, dan voert DBTTECHNIEK de installatie volledig voor u uit zodat u hier geen omkijken meer naar heeft! Het beveiligingssysteem wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij ik de werking en bediening van het systeem volledig aan u uitleg. Na oplevering bent u verzekerd van een storingsvrije camerabewaking.

Een woning of kantoorpand waar een bewakingscamera geïnstalleerd is, zal door inbrekers eerder worden vermeden dan een pand zonder camerabewaking. Ook kan een beveiligingscamera zorgen voor bewijslast als er ingebroken is. Wil jij een bewakingscamera aanschaffen maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood, ik help je graag. DBTTECHNIEK is een gespecialiseerd camera installatie bedrijf en hebben een ruim assortiment aan bewakingscamera’s.

Live toezicht op meerdere locaties

Heeft u meerdere zorghuizen en of bedrijfspanden en wilt u deze op een andere of meerdere locatie(s) kunnen observeren dan bent u bij DBTTECHNIEK aan het juiste adres! Bijvoorbeeld voor zorghuizen is het van belang dat de nacht-wacht (slaapdienst) op 1 locatie het volledige overzicht kan zien van de camera’s in de andere huizen of ruimtes. Maar ook als bedrijf kunt u meerdere panden op 1 locatie in de gaten houden.

DBTTECHNIEK gebruikt top merken zoals Dahua, Hikvision, en Safire. Zo heb ik altijd een geschikt camerasysteem voor jouw situatie. Heb je interesse in ons camera installatie service op locatie? Mail of App mij voor een vrijblijvende offerte.

Nieuwsgierig? vraag via onderstaande knoppen een offerte aan!

WhatsApp bericht
Email sturen