Google Nest Cam met spotlight laten installeren

De Nest Cam met spotlight laat licht schijnen op wat er thuis gebeurt. De slimme beveiligingscamera detecteert belangrijke activiteiten en kent het verschil tussen mensen, voertuigen en dieren. De camera schakelt automatisch het licht aan en stuurt je een melding. Je kunt de Nest Cam-beveiligingscamera vrijwel overal plaatsen, zowel buiten als binnen. Het systeem stuurt je meldingen bij belangrijke gebeurtenissen zodat je meteen in actie kunt komen via de Google Home-app.

Laat de Nest Cam met spotlight voor je installeren

Als installateur ben ik op de hoogte van alle ins en outs van de Google Nest producten waaronder de Cam met spotlight, de installatie is inclusief alle installatie materialen die nodig zijn om uw aangekochte Google Nest Cam volledig werkend op te leveren.

Wilt u meer producten laten installeren, vraag naar de combinatie korting

Google Nest Cam met Spotlight

89,-
  • Bij installatie meer producten combi prijs mogelijk

Google Nest Cam

89,-
  • Bij installatie meer producten combi prijs mogelijk

Nest Thermostaat installatie

Google Nest thermostaat

€ 89,-

Nest Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Nest producten

De Google Nest Thermostaat installatie is inclusief stroomsnoertje (stekker) voor 230v maar exclusief kabels trekken en exclusief parkeerkosten.

Nest Hello installatie

Google Nest Hello

v.a € 89,-

Nest Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Nest producten

Er zijn twee verschillende deurbellen van Google, de Google Nest Hello, en de Google deurbel (batterij) voor beiden geld een vanaf prijs van 89,- inclusief btw, maar exclusief materiaal en parkeerkosten. zie voor meer informatie over de Beltrafo en eventueel Gong.

Nest Protect installatie

ring deurbel

v.a € 89,-

Vanaf 1 juli 2022 verplicht
Iedere 10 jaar vervangen
wees optijd gewaarschuwd

De installatie of vervangen van de rookmelders heeft een vanafprijs van € 89,- inclusief btw, maar exclusief materiaal en parkeerkosten. Standaard kunnen 3 rookmelders Batterij of op huidige stroomnet (mits voorbereid) geplaatst worden voor € 89,-