KlikAanKlikUit installatie service.

Mis niets meer met de Nest Hello, die je laat je weten wie er is. Hij vervangt je bestaande bedrade deurbel en toont je zelfs in het donker HD-video met heldere, haarscherpe beelden. Je ziet alles wat er voor je deur gebeurt: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond. En met dag en nacht live streamen kun je altijd even checken wat er thuis gebeurt. Of ontdek wat er eerder is gebeurd door de drie uur geschiedenis met momentopnamen te bekijken.

Laat de Hello deurbel door een Pro installeren

Als Nest Pro installateur ben ik op de hoogte van alle ins en outs van de Nest producten waaronder de Hello Deurbel, de installatie is inclusief alle installatie materialen die nodig zijn om uw aangekochte Hello Deurbel volledig werkend op te leveren.

[popup_trigger id=”2553″ tag=”afspraak” classes=”afspraak”]

[/popup_trigger]

[popup_trigger id=”2654″ tag=”belverzoek” classes=”belverzoek”]

[/popup_trigger]

Combineer de Hello met KlikAanKlikUit

De ACDB-6600C Wireless Chime van KlikAanKlikUit is een slimme deurbel die je overal in huis mee naar toe neemt. Handig als je aan het klussen bent in de garage of in de tuin. De deurbel is niet alleen hoorbaar; gedurende 35 seconden knippert er ook een LED-lampje als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en voor ruimtes waar veel lawaai is. Zo loop je je bezoek of postbezorgers niet snel mis. Kies uit één van de vijf melodieën en vier volumeniveaus.

Combineer de Hello met Honeywell

De Honeywell deurbel met draad is eenvoudig, betrouwbaar en werkt probleemloos. Ze heeft een regelbaar volume dat u aan uw stemming kunt aanpassen en beschikt over een LED strobe die aanvullende visuele waarschuwingen kan geven. Met een hoorbaar bereik van maximum 80 meter weet u zeker dat u geen enkele bezoeker meer zult missen.

Nest Hello Deurbel installatie

7900

Installatie pakket 1 (Simpele Ringer)

3999

Installatie pakket 2 (bestaande bel)

4999

Installatie pakket 3 KlikAanKlikUit

8900

Installatie pakket 4 Honeywell

13900

Extra draadloze gong KlikAanKlikUit

2999

Extra draadloze gong Honeywell

3999