Led panelen voor kantoor, werkplek en woning

Met energiezuinige led panelen creëert u de ideale verlichting voor kantoor, vergaderruimte of werkplek. Nooit meer last van hinderlijke flikkering door tl-lampen, minder onderhoud en kostenbesparend: led panelen zijn een verantwoorde keuze. Dankzij de hoge lichtopbrengst en lange levensduur voldoet deze verlichting aan al uw eisen. Om een goede keuze te maken tussen onze led verlichting geven we u uitleg over de toepassingen.

Panelen voor systeemplafonds of opbouwframes

Het led paneel is uitermate geschikt voor alle voorkomende systeemplafonds. Hiermee bouwt u op eenvoudige en moderne wijze een mooie led verlichting in het plafond. Beschikt de werkruimte of kantoorruimte niet over een systeemplafond, dan zijn panelen ook te plaatsen door middel van een opbouwframe of staaldraad bevestiging. Voor elke situatie hebben we de geschikte oplossing.

Led voor kantoorruimtes

Verlichting en kantoorruimtes moeten voldoen aan arbo technische eisen. Zo is vastgesteld dat werkplekken voorzien moeten zijn van een maximale verblindingsfactor van UGR <19. Onze armaturen voldoen hieraan, zodat u deze toe kunt passen onder verschillende werkomstandigheden.