Slimme thermostaat Remeha eTwist

Voor het instellen en aanpassen van de verwarming heeft Remeha de gebruiksvriendelijke en slimme thermostaat eTwist ontwikkeld. De slimme thermostaat heeft een overzichtelijke kleurendisplay en is eenvoudig te bedienen met de draai-/drukknop. Door de ingebouwde wifi-module kan u met de gratis Remeha thermostaat app uw instellingen op elke gewenste plek aanpassen. Daarnaast kan u hiermee verschillende functies activeren. Bijvoorbeeld klokprogramma’s, vakantieprogramma’s of een warmwaterprogramma. Kies nu voor de slimme thermostaat Remeha eTwist bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

De eTwist is ontworpen als modulerende kamerthermostaat waarmee het verwarmings- en koelsysteem op een efficiënte manier geregeld kan worden. Hij heeft een kabelverbinding naar het apparaat. Het is mogelijk om de eTwist via een wifiverbinding met het internet te verbinden zodat de thermostaat bedient kan worden met een app op een mobiele apparaat.

Met de handige eTwist app kun je met een paar swipes je temperatuur instellen. Vanaf je werk voordat je naar huis gaat, of gewoon lekker lui vanaf de bank. De app beschikt over nagenoeg dezelfde functionaliteit als de eTwist aan de muur.

De eTwist app is geschikt voor smartphones en tablets van Android en Apple:

Devices met iOS versie 9 en hoger
Devices met Android 4.4 en hoger
De meegeleverde gateway is nodig voor alle huidige Remeha-toestellen die niet uitgerust zijn met eSmart Inside (Avanta, Calora Tower, Quinta Pro, Tzerra Plus) en wordt geplaatst tussen de eTwist en de OpenTherm-aansluiting op uw Remeha-ketel. Aansluiten is eenvoudig. Tevens kan de eTwist door middel van de gateway aangesloten worden op andere OpenTherm- en Aan/Uit-toestellen. Voor Remeha-toestellen met eSmart Inside (Tzerra Ace, Calenta Ace, Quinta Ace) is deze gateway niet nodig.

De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store:

Wilt u meer producten laten installeren, vraag naar de combinatie korting

Remeha eTwist installatie

89,-

Remeha eTwist thermostaat

279,-

Nest Hello installatie

Google Nest Hello

v.a € 89,-

Nest Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Nest producten

Er zijn twee verschillende deurbellen van Google, de Google Nest Hello, en de Google deurbel (batterij) voor beiden geld een vanaf prijs van 89,- inclusief btw, maar exclusief materiaal en parkeerkosten. zie voor meer informatie over de Beltrafo en eventueel Gong.

Nest Protect installatie

ring deurbel

v.a € 89,-

Vanaf 1 juli 2022 verplicht
Iedere 10 jaar vervangen
wees optijd gewaarschuwd

De installatie of vervangen van de rookmelders heeft een vanafprijs van € 89,- inclusief btw, maar exclusief materiaal en parkeerkosten. Standaard kunnen 3 rookmelders Batterij of op huidige stroomnet (mits voorbereid) geplaatst worden voor € 89,-

Nest Thermostaat installatie

Google Nest thermostaat

€ 89,-

Nest Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Nest producten

De Google Nest Thermostaat installatie is inclusief stroomsnoertje (stekker) voor 230v maar exclusief kabels trekken en exclusief parkeerkosten.