Laat je Ring alarmsysteem installeren door de monteur

Ring Alarm is eenvoudig uit te breiden tot een systeem dat bij je past – je bepaalt alles zelf. Sluit het basisstation aan, koppel je apparaten, stel je account in de Ring-app in en beheer je Ring Alarm met je bedieningspaneel of vanuit de Ring-app. Klinkt simpel he? maar in de praktijk is dit nog niet altijd even simpel, laat het daarom over aan de specialist.

Alles bij de hand in de Ring-app.

Krijg direct een melding op je smartphone of tablet als er iemand een kamer binnenkomt, een raam opent of het alarm af laat gaan. Wissel eenvoudig tussen de verschillende standen op Ring Alarm, synchroniseer al je apparaten in de app, en beheer ze vanuit één eenvoudig dashboard. Ben je al van huis zonder je alarmsysteem in te schakelen? Geen nood. Met Ring kun je vanaf elke locatie je Ring Alarm in- of uitschakelen vanuit de gratis Ring-app.

Installatie werkzaamheden

  • Ring Alarm Basisstation word geïnstalleerd
  • Sensoren en beweging sensoren worden gemonteerd.
  • Bedieningspaneel word op de juiste plek gemonteerd.
  • De Ring app word geïnstalleerd en ingesteld.

Ring installatie

ring deurbel

v.a € 89,-

Ring Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Ring producten

De standaard installatie met een vanafprijs van € 89,- is incl btw maar exclusief materiaal en exclusief parkeerkosten, de meeste huizen hebben een 8 of 12 volt beltrafo die te zwak is voor de videodeurbellen, zie voor meer informatie over de tarieven.

Ring Spotlight installatie

ring camera

v.a € 89,-

Ring Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Ring producten

De installatie van de Google Nest Camera met een vanaf prijs van 89,- incl btw maar exclusief materiaal en parkeerkosten, zie voor meer informatie over de eventuele kosten voor wegwerken kabels ed.

Floodlight installatie

ring camera

v.a € 89,-

Ring Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Ring producten

De standaard installatie met een vanaf prijs van € 89,- incl btw maar exclusief kabels en kabelgoten en exclusief parkeerkosten. Voor meer informatie over tarieven zie meer informatie.