Vanaf 1 juli 2022 is in iedere woning een rookmelder verplicht.

Deze verplichting bestaat al sinds 2003 voor nieuwbouwhuizen, maar in de nieuwe wetgeving staat dat ook in bestaande woningen op iedere verdieping een rookmelder moet hangen.

Wilt u de installatie van de rookmelders door een installateur laten doen? geen probleem dbttechniek neemt deze klus graag aan, tevens heeft dbttechniek vaak aanbiedingen inclusief installatie.

Iedere 10 jaar dienen rookmelders vervangen te worden

Rookmelders hebben een houdbaarheid van 10 jaar, bij de meeste 230v rookmelders staat een vervangen voor datum op, o.a. Ei Electronics heeft een sticker aan de zijkant. De oude modellen hebben allemaal een 9v batterij intern, na verloop van tijd gaan deze piepen, de nieuwe rookmelders van bv Ei Electronics hebben een accu aan boord die 10 jaar meegaan. DBTTECHNIEK kan Rookmelders op batterij en 230v installeren let op! Rookmelders op 230v kan alleen geinstalleerd worden als dit ook is voorberreid.

Wilt u meer producten laten installeren, vraag naar de combinatie korting

Installatie t/m 3 rookmelders

89-

installatie t/m 6 rookmelders

149,-

Nest Protect installatie

ring deurbel

v.a € 89,-

Vanaf 1 juli 2022 verplicht
Iedere 10 jaar vervangen
wees optijd gewaarschuwd

De installatie of vervangen van de rookmelders heeft een vanafprijs van € 89,- inclusief btw, maar exclusief materiaal en parkeerkosten. Standaard kunnen 3 rookmelders Batterij of op huidige stroomnet (mits voorbereid) geplaatst worden voor € 89,-

Nest Thermostaat installatie

Google Nest thermostaat

€ 89,-

Nest Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Nest producten

De Google Nest Thermostaat installatie is inclusief stroomsnoertje (stekker) voor 230v maar exclusief kabels trekken en exclusief parkeerkosten.

Nest Hello installatie

Google Nest Hello

v.a € 89,-

Nest Pro installateur
altijd de juiste materialen
langere levensduur van je Nest producten

Er zijn twee verschillende deurbellen van Google, de Google Nest Hello, en de Google deurbel (batterij) voor beiden geld een vanaf prijs van 89,- inclusief btw, maar exclusief materiaal en parkeerkosten. zie voor meer informatie over de Beltrafo en eventueel Gong.